Amanda Jenssen Bloggen

Om A. J.

  • Amanda Jenssen 2014
  • Amanda Jenssen Superstar

    Amanda Jenssen is one of Sweden’s leading artists and one, that in comparision to most of her peers, really has what it takes to break internationally.
  • Följ mig på Twitter

  • Blogkeen

    Amanda Jenssen Bloggen

Om

amanda jenssen

Fotograf: Bonnie Noun

En blogg tillägnad Hennes Gudomlighet Amanda Jenssen
E-post: roger-krook (snabel-a) live.se

Att ha en blogg om Amanda betyder inte att man är besatt av henne. Jag är inte besatt. Jag är beredd att släppa min Amanda…

När dom bänder loss henne ur mina kalla, döda fingrar

Jag heter Roger Krook och är en helt vanlig normalstörd person. Amanda Jenssen Bloggen är stället för dig som gillar Amanda Jenssen och vill veta mer om henne. När Amanda kom in i mitt liv kändes allt helt rätt. Så rätt att jag startade världens första amandablogg hösten 2007. Och idag driver jag världens största, bästa och enda amandablogg.

Born too late

Jag är en viktoriansk gentleman född i fel århundrade. Men en sann gentleman gör alltid det bästa av situationen utan att klaga. Dessutom har jag en positiv och självförtroende-stärkande sexsajt för tjejer. Allra populärast är en text där jag beskriver kvinnans frigörelse från medeltiden till idag. Det är bara de tre-fyra allra snuskigaste sexnovellerna som har ännu fler läsare. Å andra sidan leder min historiska text överlägset när det gäller antal betyg (wordpress motsvarighet till ”gilla”).

Men att tjejer numera helt öppet gillar sex, ser porrfilm och läser en massa sexnoveller utan att skämmas är bara toppen på isberget. Det handlar om att gilla sig själv som man är, stå upp för sin rätt och vägra ta skit. Och kvinnoförtrycket har inte bara varit juridiskt och ekonomiskt, utan även sexuellt. Att stämpla rebelliska tjejer som horor har varit och är en effektiv härskarteknik. En annan har varit att skambelägga kvinnans självständiga sexlust och göra den till något pinsamt och förnedrande. Så allt var inte bättre förr.

Jag tycker Amanda förkroppsligar den nya och positiva synen på kvinnlighet, hon går sin egen väg och kan vara både känslig konstnär och tuff entreprenör samtidigt. Att hon på detta sätt är ett föredöme tycker jag är ett extra plus och något som gör mig ännu gladare av att lyssna på hennes musik.

.

amanda jenssen

Fotograf: Amandalover


Här  skulle jag ha skrivit om Open Knowledge.

Det slipper ni läsa, för när jag försöker berätta om Open Knowledge är intresset noll. Men ingen trodde på mig när jag sade att strömmande musik skulle rädda musikbranschen. Heller.

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg

reinfeldt

Annonser

Skriv något mysigt

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s