Amanda Jenssen Bloggen

Det behöver inte vara något fel på swing för att så många ungdomar tycker om det

 • Amanda Jenssen 2014
 • Amanda Jenssen Superstar

  Amanda Jenssen is one of Sweden’s leading artists and one, that in comparision to most of her peers, really has what it takes to break internationally.
 • Blogkeen

  Amanda Jenssen Bloggen

Allt om Hymns

hymns for the haunted cover

Hymns for the haunted låg som bäst tvåa på officiella försäljningslistan och hade sålt guld 20 november 2012.

Bra recension i Allas: ”Det borde bara vara en tidsfråga innan vi hittar denna fantastiska lundatjej på samma scener där megastjärnor som Adele och Pink redan trampar runt.”

Signering i Göteborg idag, den sista är i Stockholm imorgon söndag.

Jag väntade mig att albumet skulle ha gått ner till andra plats på iTunes idag – och det stämde. Skivorna går upp på iTunes snabbt och sedan ner igen när folk hunnit köpa dem. Men placeringen på iTunes är mycket lovande inför den relevanta listan med den totala försäljningen, som kommer om någon vecka. Dessutom törs jag påstå att någon låt, kanske Illusionist, blir en långkörare på popularitetslistan Svensktoppen.

Nästa stora hit

Ghost är både första singel och första spår på albumet, alltså rimligtvis skriven för att bli en hit. Men fansen (se omröstningen ovan) tycks föredra balladerna Illusionist och Lay Down, som låter mer Amanda. AJ har skrivit musiken till båda ensam.

Radarparet Jenssen -Wiksten brukar fungera som hitmakare. Det skulle tala för Boom.

Om man kollar i Spotify är Ghost, Illusionist och Boom Top Hits, vilket bör betyda mest spelade.

Det finns alltså två faktorer som talar för Illusionist (Spotify, fansen) eller Boom (Spotify, Wiksten) och en faktor som talar för Ghost (Spotify) eller Lay Down (fansen). Jag sätter nog mina pengar på Illusionist!

Om man ska utnämna en dark horse kanske det är Thunderful Jolene. Gnägg.
.

häst

Fredag 16 nov

YES!!!! Hymns for the haunted ligger kvar som etta på iTunes albumtopp!!!!

Tomas tipsar om den här fina recensionen: Värmlands Folkblad Amandas utvecklingskurva pekar brant uppåt.

Kolla även alla nya små trevliga länkar i marginalen till höger ——->

AJ är med i TV4 News Helgmagasin 22.00 ikväll! (Tycks inte gå att se i efterhand på nätet.)

——-

Torsdag 15 nov

amanda tv4

Jimmy tipsar om det här klippet hos TV4. Vi får även veta att det blir ett längre inslag i TV4:s helgmagasin imorgon fredag.

Fortfarande etta på iTunes! Det här kan bli bra. Albumet ska släppas utomlands, men hur och när har vi inte fått veta. Kanske i samband med sommarturnén? Men det är förstås ändå bra om den internationella marknaden förbereds via Spotify, Youtube, Twitter och andra gränslösa media.

Recensionerna (av recensionsexemplar kritikerna fått i förväg) blev bra. Nu får vi se hur den lite mer spontana publiciteten blir! Journalister vill alltid ha nyheter att skriva om och att ett album går väldigt bra är alltid en kul nyhet. KMD fick rubriker för att det var etta på iTunes i Europa eller nåt. Vi kan nog även vänta oss intervjuer i tidningar och att AJ hörs i radio och syns i TV den närmaste tiden.

LT om Hymns for the haunted.

Nöjesguiden Amy Winehouse skulle varit stolt

aj på nk

Jag gör kanske Amanda en björntjänst nu, men huvudsaken är att hon inte har nallat prylar på NK. Nej, hon är på NK:s lager och laddar upp inför signeringen igår. Med ett fartyg på huvudet och ett huvud på ett fat. Idag är det signering på Bengans i Linköping. Det är inga signeringar norr om Stockholm, men du som bor norrut kan åka till Stockholm och köpa juklappar nu den 18 nov.  Då finns AJ i den legendariska skivbutiken Pet Sounds, där jag spenderade alldeles för mycket av mitt studiebidrag på svåråtkomliga LP-skivor och singlar när det begav sig.

Onsdag 14 nov

I morse gick Hymns For The Haunted upp som etta på  iTunes albumlista. (Och AJ ligger fortfarande etta på kvällen.)

Signeringar:

14 nov, Stockholm, NK, kl.17.00
15 nov, Linköping, Bengans, kl.17.00
16 nov, Malmö, Folkå rock, kl. 17.00
17 nov, Göteborg, Bengans, kl.14.00
18 nov, Stockholm, Pet Sounds, kl.13.00

Jag fick alldeles nyss albumet i brevlådan (Ginza och posten levererade på rätt dag) och nu går det på stereoaggregatet. Det är en lite speciell känsla att höra det på det sättet, även om man redan hört alla låtar på Spotify och köpt dem som mp3. Förpackningen är ett litet konstverk och ser verkligen ut som något man hittat i ett spökhus. När jag var liten fanns det ett spökhus som… fast det tar vi en annan gång, nu finns det nyheter om Amanda i överflöd!

Omröstningarna ovan ska bli mycket intressanta. Jag var lite orolig, men tycks ha lyckats välja ut de populäraste låtarna till omröstningen. Vilken av dem som får flest röster är en öppen fråga. Det första intrycket är att fansen uppskattar förnyelse och inte kräver att det ska låta som vanligt. Men allt som Amanda gör blir ju gudomligt och utomjordiskt, om än på olika sätt. Och kritikerna verkar hålla med, det här kan bli ett riktigt hyllat album.

Kritiker.se samlar alla recensioner

Aftonbladet Jenssen håller internationell klass

Corren I år kommer hon dock främst att hemsökas av svenska priser för bästa kvinnliga artist

Expressen De flesta bleknar bredvid Amanda Jenssen

Gaffa ger högsta betyg

GP Hennes starkaste album hittills

Hallands Nyheter Nära nog fulländat

DN Tillräckligt lyxigt och slipat för att låta bra i vilken radioapparat och -kanal som helst

DT Dramatiskt och storslaget

UNT Amanda tillbaka, maffigare och bättre

BT Volcano Swing är mäktigast av allt

Arbetarbladet Det här är hennes starkaste hittills

Norran Ytterligare ett steg framåt för Amanda Jenssen

HD Utan tvekan den bästa

Metro Den här plattan är hennes coolaste verk

Piteå-tidningen Tjusig voodoo-brygd.

Smålandsposten Jenssen sjunger med både karaktär, karisma och kaxighet

Sydsvenskan Som sångerska övertygar Jenssen

Allehanda Amanda Jenssen imponerar ”…blir inte finfina balladen ”Illusionist” en topplistetta blir denna recensent mycket förvånad. Detta album kan de facto bära långt, även utomlands, och när året ska summeras kan förmodligen ”Hymns for the haunted” finnas på en del musikkonnässörers listor gällande årets bästa skivor.”

Popbloggen Swedish Stereo tycker det är ett av årets bästa svenska album

När KMD gick upp på alla listor och tokhyllades av kritikerna firade AJ med tacos. Jag tror det kan bli dags för en taco igen. Med rostad lök!

löken Amanda

Amanda är med i Expressen och pratar om att sova i spökhus.

Nöjesbloggen (Örnsköldsviks Allehanda): AJ veckans skivsläppare

Idag är det full fräs för Amanda och hennes medarbetare. Signering på NK 17.00, massor av recensioner att läsa och telefonerna lär ha börjat ringa igen efter den långa tystnaden.

Så här efteråt kan jag säga att jag spänt väntade på iTunes, som brukar reagera snabbt vid skivsläpp och andra hajper. Skulle det behövas en tid innan folk fattade att AJ var tillbaka? Nej, albumet gick upp på albumtoppens första plats direkt på releasedagens morgon! Om en vecka får vi se hur den officiella försäljningslistan reagerar. Du kan hjälpa till genom att lyssna så mycket du orkar på Spotify, något som numera ger den största delen av försäljningen för svenska artister.

AJ tänjer sin etablerade stil åt olika håll inom konceptet för nya albumet, något som inte är helt riskfritt. Men det tycks falla i god jord. Både kritikerna och skivköparna uppskattar förnyelsen och att det samtidigt låter Amanda. Redan idag törs man nog påstå att vår hjältinna har lyckats med den svåra uppgiften att följa upp en succé.

Praise The Lord, Amanda Jenssen is back!

Ghost har spelats i P3 och P4 idag, enligt Radiofy 277 spelningar totalt i radio sedan oktober.

Så här ökar sökningarna på ”Amanda Jenssen” på Google

Här är lite data från CD-boken. Rebecca Platten och AJ har skrivit texten till Lay Down. Jenssen har skrivit alla andra texter ensam. Musiken har skrivits av:

1. Ghost AJ + Björn Yttling
2. Boom AJ + Jenssens sidekick Pär ”Hälften lapp, hälften blatting” Wiksten
3. Volcano Swing AJ Wiksten
4. Light And Easy AJ Wiksten
5. Dry My Soul AJ
6. Lay Down AJ
7. Open The Lid AJ Yttling
8. Illusionist AJ
9. Leon AJ Wiksten
10. Thunderful Jolene AJ Yttling
11. Michael’s Garden AJ Yttling
12. The Carnival AJ Wiksten

Om du tycker det låter mycket Mr Wiksten så har du rätt. Det här har den gamle indiegubben hjälpt den unga geten med:

Skrivit musiken till låt 2, 3, 4, 9, 12
Producerat och arrangerat låt 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9, 12
Mixat låt 6
Spelat såg, gitarr, cittra, bas
Körat
Gjort olika ljud och oljud

För övrigt är det mycket körer, blås, stråkar, trummor och konstiga ljud. Skivan slutar med ödesmättade tut i luren. Om det är alphorn, näverlurar, bronsålderslurar, tibetanska lurar eller mistlurar framgår inte.

Såg finns (åtminstone) i låt 11.
Låt 1 och 7 har mellotron, en antik analog samplingssynt där ljuden är inspelade på band.

Tisdag 13 nov

Amanda Jenssen Bloggen byter färg till LILA som är det nya albumets färg. Annars är allt precis som förut.

Idag släpps den sista låten från albumet på Spotify: The Carnival

Amanda berättar om sig själv och sin musik i P4 Extra idag.

Ghost veckans singel på iTunes

Läs intervju i GAFFA

Missa inte Lotta Bromés intervju med Amanda Jenssen i P4 Extra! Själv tycker jag det är en av de bästa intervjuerna någonsin, inte bara för att de diskuterade M.A.C., utan för att det blev en bra dialog där Amanda fick berätta och tala till punkt. Dessutom fick vi veta en del om planen för lanseringen av Die Jenssen utomlands. Klubbturné i Sverige i vår och stor turné (troligen i flera länder) i sommar. Och albumet släpps i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland, Holland, Belgien, Österrike, Schweiz och Turkiet.

På frågan om AJ skriver för amandofilerna svarade hon att skapandet måste vara spontant, trots att det finns förväntningar. Men om fansen älskar allt idolen gör så är förväntningarna från kritiker, marknaden och creddmaffian kanske mer besvärande. Och just därför kan jag förstå varför Amanda tycker det är så härligt när låtar ”skriver sig själva” och att hon aldrig gör upp en plan innan hon börjar skapa. AJ talar om att idealet är att gå in i ett eget inre rum och skriva för sig själv. Som jag förstår det gäller det alltså att få kreativiteten och inspirationen att ta överhanden på spekulationens och struktureringens bekostnad.

AJ säger att livet blir roligare om man tror på det övernaturliga, men säger samtidigt att det är man själv som skapar det övernaturliga med tankens kraft genom att tro på det. Men icke desto mindre är ju det som händer på riktigt och då kan man behöva göra mot-magi som att slänga en ring i Karlbergskanalen.

Amandas annorlundahet har från början varit en del av hela  hennes uppenbarelse i media och kanske det som fått henne att sticka ut och bli något speciellt. Men att få höra att man är speciell kan kännas lite konstigt. När Amanda sade att England var lite speciellt sade Lotta: -Det är du också. Sedan måste Lotta förklara att det var en komplimang! 🙂

AJ sjunger i Expressen webb-teve.

Tomas tipsar att AJ är med i radio. Amanda gästar P4 idag tisdag. http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2938&artikel=5325385

.

Måndag 12 nov

Här sjunger Amanda Illusionist till eget ackompanjemang. Dock utan ljud.

Dagens nya låt: Michael’s Garden Det här är (tror jag) sågen hon pratade om. Och jag TÄNDER PÅ SÅG – not. Jag kände faktiskt en sågspelare en gång och sågar man spelar på har inga tänder. Men jag hoppas att ingen av mina läsare känner sig sågad om vederbörande inte såg felaktigheten direkt.

Årets julklappar

Funderar du på en julklapp till den som redan har allt? Eller vill du överraska dig själv med något som du inte riskerar att få dubbelt? Då kan du köpa Amandas skivor som LP. (Eller vinyl som kidsen säger.) En grammofon kan inhandlas på  närmaste loppmarknad, men en LP är för de flesta snarare något man sätter på väggen. Även om AJ själv inte ens har en CD-spelare och bara lyssnar på 33, 45 och 78 varv. Och jag vet fortfarande inte varför 33+45 = 78. För övrigt tror jag att CD snart har ersatts av Blueray, om man ändå ska lyssna digitalt så är det faktiskt enormt mycket bättre ljud. Men i alla fall, här finns Long Play-skivor med garanterat analog ljudkvalitet:

Hymns for the haunted

Happyland

Annars kan du köpa Amandas t-shirts för 10 kronor styck. Drella säljer ut den gamla kollektionen. Browsa inte artisterna. Sök på Amanda Jenssen, så kommer prylarna upp. Jag beställde 25 stycken och fick julklappar till hela släkten och mig själv för vad en enda t-shirt kostar i vanliga fall. Och det är fin kvalitet. Man kan ju undra när den nya kollektionen släpps. Kanske när nya albumet börjat säljas, kanske först till turnén i vår? Den som lever får se.

Amanda med i nya numret av Situation Stockholm

Amanda spelar och signerar med början i Göteborg på fredag.

Veck-ändan 9-11 november

Jimmy tipsar om en version av TT-intervjun med flera fina bilder.

Söndagens nya sång: Thunderful Jolene

Det här är ganska rak rock n’ roll som jag spontant gillar från de första takterna. Påminner lite om 80-talets kvinnliga rocksångerskor med Joan Jett i spetsen, det som hette New Wave och idag ofta helt felaktigt kallas punk. Det lite känslosamma och svulstiga i refrängen och stråkarna för tankarna till Hazel O’ Connor, kanske Pat Benatar och (faktiskt) Tant Strul. Amanda tar i så det låter som om rösten inte är riktigt så mogen som den är, som om hon är en ung tjej som ger allt för konsten på ett lite rörande sätt. Eller så är det jag som inte är riktigt vaken ännu. Men det är i alla fall en uppfriskande låt som jag kommer att lyssna mycket på. Faktiskt den första från nya albumet som jag kört på repeat.  Eller som Hasse i Noice sade: Det är draget.

Om man jämför den här med Lay Down inser man hur enorm spännvidd och förnyelse Amanda lyckats få in inom ett sammanhållet musikaliskt koncept och personligt varumärke. Lysande, Amanda, lysande!

Lördagens Låt Leon Lyssna

.

.

Dagens nya låt: Open The Lid.

Lars Helin tipsar om Anders Nunstedts recension i Expressen. ”Det här landet har många popstjärnor, men de flesta bleknar bredvid Amanda Jenssen. På sitt nya album låter hon ännu coolare. Ännu bättre… ”Hymns for the haunted” känns mer komplett. Den är mustigare, svulstigare, farligare och mer mystisk. Det är en skiva som förpassar de tidigare så givna jämförelserna (Adele, Duffy, Amy, Lily) till parenteser. Det här låter som Amanda Jenssen mer än någon annan… Var ska detta sluta?”

Som Tomas skriver i en kommentar: Det allra häftigaste i recensionen är kanske påståendet att jämförelserna med Adele och Amy Winehouse blir parenteser i Amandas utveckling efter den här skivan. Nästa recension säger väl att Elvis ska vara glad om någon jämför honom med Amanda! 😉

Amanda Jenssen recensenseras i Aftonbladet. Hon jämförs med Amy Winehouse och Adele, kan vända motgångar till styrkor, har valt rätt samarbetspartners och albumet beskrivs så här: ””Hymns for the haunted” låter mer och större än Amanda Jenssens tidigare skivor, och det finns numera en självklarhet och bredd i hennes artisteri som känns internationell.”

Torsdag 8 nov

Två nya låtar idag, så det är bara att lyssna, käka lite rostad lök och relaxa.

Det här var en stor och glad överraskning för mig. Swing low, sweet Amanda! Lay Down

Också en bra låt i otippad stil: Light And Easy.

Med Lay Down har Amanda ännu en gång knockat mig totalt. Och när jag ligger nere för räkning vill jag bara säga att texten ”lay down and you shall rise” har flera nivåer. På en nivå är det en vaggvisa, på en annan handlar det om uppståndelsen, på en tredje om att slavarna ska resa sig och på en fjärde om att vi alla kan behöva relaxa och samla kraft innan vi reser oss och besegrar våra dämoner. Musikaliskt är det i all enkelhet genialt och jag citerar det Tomas skriver i en kommentar:

”Lay down: En helt fantastisk vaggvisa (lullaby)! Lika bra som Leadbetter’s Goodnight Irene från 1933. Framförd som en spiritual som dom var före 1925 innan det övergick i gospel. Med pålagt kasettbrus för stämningens skull :)

Vem gör sånt nuförtiden? Only Amanda.
Hade hon skrivit den 1920 i södern, så hade den varit i alla gospelkyrkors sångböcker nu.”

Jag vill påstå att jag hör en schamansk dimension, särskilt i början av låten med den ensamma trumman och ”vargtjutet”. Det kan vara en del av konceptet Amanda kallar ”jungle” eller ”woodoo”. En magisk musik som finns både i Afrika och hos urbefolkningar som native americans och inuiter.

Onsdag: Volcano Swing, gårdagens låt, fick mig inte att gå ner i spagat på två röda, som de andra låtarna. Men efter några lyssningar börjar den kännas riktigt bra och typisk AJ. Så är det ju, en del musik kräver mer lyssning innan man inser storheten i den. Jag hetslyssnar inte på de nya låtarna, musik liksom whisky ska få mogna i lugn och ro. Tore Helming tipsar om en lite udda publicitet. Amandas bror Jens har flyttat till Stockholm och jobbar som bartender. Därigenom var han med i ett whiskytest för tidningen Allt om whisky. Amanda tittade förbi och hann provsmaka lite innan hon gick.

Tisdag: Dagens låt på Spotify kom upp 11.00. Det är Volcano Swing, en låt som hördes mycket i sommar då den testades på publik. Så tydligen läggs låtarna upp manuellt och 11.00 är väl ungefär när man förväntar sig att folk i musikbranschen ska vakna. Igår kollade jag om den skulle komma upp automatiskt efter midnatt vilket den alltså inte gjorde.

När jag lyssnar på Volcano Swing tänker jag på att körerna och stämmorna ger den mäktiga Amanda-känslan som vi känner igen från hennes bästa tidigare låtar.

Måndag: Alx och Tomas tipsar om en stor nyhet: Amanda Jenssen frångår mallen för skivsläpp och släpper en låt om dagen på Spotify. Nya friska tag från Sony Music som skriver så här på Amandas officiella hemsida:

”Den 14 november släpps Amanda Jenssens nya album “Hymns For The Haunted”. Från och med idag och i tio dagar framöver kommer du ha möjlighet att lyssna in en låt om dagen från det kommande albumet på Spotify! Idag är det låten “Boom” som du kan lyssna in här!”

Jag kollade om det skulle komma en ny låt vid midnatt, men det gjorde det inte. He he.

Dagens låt Boom: De som säger att Amanda förnyat sig för lite sedan Happyland ska lyssna på den här. Jag håller på att ramla omkull när låten börjar med en ska-gitarr. Sedan tror jag att Amy Winehouse kommit tillbaka från de döda. Men det är mer stilen än rösten, det låter inte som Amanda som Amy utan som Amanda som Amanda. Allt detta hinner jag tänka den första minuten. Överraskande och bra.

Efter den andra lyssningen inser jag att jag ännu en gång lyckats underskatta Amanda. Hon balanserar inte mellan gammalt varumärke och förnyelse, hon bjuder på en blanding av gammalt och nytt, sammanhållet inom ett koncept. Den här reggae-svängiga låten börjar med ”spökljud” som gör den till en del av hymnerna för de bespökade.

För att lyssna går du bara till Spotify och söker på Amanda Jenssen. Då kommer albumet upp och en låt är ”vit” och går att spela. Du kan även ladda ner, dvs köpa låten som mp3.  Men idag får de svenska artisterna över hälften av sina inkomster från musiken när folk lyssnar på Spotify, så du kan lyssna ”gratis” på Spotify med gott samvete.
.

hymns for the haunted spotify

Här är en annons (eller en spellista) på Spotify. Klicka här!

.

amanda j på spåret

Syns man i rutan så finns man. Tomas tipsar om att AJ för andra gången ska vara med i På Spåret.

”Amanda Jenssen 15 februari

Amanda Jenssen är bara 24 år men har redan hunnit göra det mesta som artist. Senast hon var med i På Spåret var 2009 och hon hade just tagit Sverige med storm med sitt debutalbum Killing my darlings. Hon arbetade samtidigt på sitt andra album Happyland som resulterade i listettor, grammisar och medverkande i Sommar i P1 2010.”

Här är en bild från Public Service televisionens artikel om Amanda i På Spåret:

jenssen i på spåret

När jag söker på Svt hittar jag den här oklippta intervjun från förra skivsläppet: http://www.svtplay.se/klipp/137784?type=embed

Söndag: Som alla vet är AJ hetsad att använda Instagram, men tack vare det ger hon oss så här fina bilder:

spöket jenssen

Fredag: Amanda fick prata till punkt och prata på ett seriöst sätt i P4 Stockholm. Intervjuerna i reklamradio brukar ju bli betydligt tokroligare och det här var en bra början efter intervjustoppet som gällt medan albumet gjordes färdigt.

Lyssna på intervjun med Amanda här !!!

En glad nyhet: Amanda Jenssen spelar live i samma kanal 14 december! SR skriver: ”Vi bjuder på livemusik på fredagarna kl. 12.30! Plats: Studio 4 i Radiohuset, Oxenstiernsgatan 20. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller…”

fröken jenssen i GAFFA

Läs om Amanda i GAFFA

a jenssen online

Tomas tipsar om hela intervjun på nätet: Gaffa intervjuar Amanda Jenssen.

.

clabbe i serietidning

Amanda förföljs av spöken och dämoner och här är den värsta av alla.

Tomas tipsar om en recension i nya GAFFA (papperstidningen) med betyget 5 av 5:

“Uppfriskande fläktar från gångna tider.
Få svenska artister har en sådan unik och självklar stjärnstatus som Amanda Jenssen. Det känns tydligt hur hon hänger sig passionerat i varje takt och ton. Hennes utgångspunkt i gångna tider tillsammans med hennes personliga framtoning – starka integritet och hesa röst, som hämtad från en vinylspelare i en 40-talsfilm – gör att hon känns både som en sensuellt elegant dam, gotisk ängel och skitigt tuff brud i samma person. Otroligt starkt att inte låta kommersiella aktörer låta henne formas till någon hon inte är.
Nya skivan har en lite mörkare underton än tidigare och handlar om avslutade relationer som envisas med att spöka i hjärnan, både med mystik och dramatisk expression. Många tycker kanske att Jenssen lever i fel tid, men det är det som bidrar till att hon i stället blir ännu mer unik och rätt. Det är som om gamla avlidna jazz- och bluesartisters själar snurrat omkring henne och tillfälligt byggt små bon i hennes hjärta, som fått henne att skapa tidlösa melodier, vilka strömmar ut med full kraft, likt blodet från ett öppet sår.
Varför inte låta henne sjunga ledmotivet till en Bond-film? Hon kan spela ut alla kort, utan att spela över och känns lika rätt med en tekopp som med en pistol i handen. – Mathilda Dahlgren.”

Torsdag: Lars Helin tipsar: Amanda intervjuas i musikplats stockholm kl 11.00 idag fredag 2 nov i P4 Radio Stockolm.

.

amanda 2012

This parrot is dead

Eftersom artisterna idag får sina största inkomster från Spotify vill jag bara uppmana alla att lyssna ofta och mycket på Amandas nya låtar på Spotify.

Ghost på Spotify

Illusionist på Spotify

Illusionist på iTunes.

.


.

Officiell video till Ghost


.

Reklamfilm för Hymns for the haunted

.


.

Se även Lyrics i menyn!

Till bloggen

Annonser

3 svar to “Allt om Hymns”

 1. Timothy said

  Kan inte sluta..tycka om det du gör, music.. Du är så otrolig Amanda (!) nu har jag glömt vad jag skulle skriva, säga… shit Jaja.. jag är lite fuller..men det är ingen ursäkt, förlåt

 2. Timothy said

  Du är sjukt begåvad, älskar dig…

 3. Timothy said

  Faan bruden, förlåt Amanda ; ) faan vikken jävla go tjej du är asså!!! Du är fantastisk! jag trodde att du var det svagaste kortet på alle e så…men faan du var och äger! Shit vikken begåvning du har! Såg du på ”galan” viket de nu var..när du sjöng gräver guld i usa.. Anders Glenmark väärkade förvånad men orup tycktes lugna han..heheee Häng på nu på TV menar jag! Gör egna program där du bjuder in en massa typer och spelar, sjunger till aukustiskt… Du är fan otrolig, Amanda.. Skriver låtar som jag aldrig har trott att du ever har kunnat gjort! Asså din låt på mycket bättre..med Ola, var..är den bästa så what ever!!! Du är en gudabegåvning! Önskar till slut…en l i t e n t r ä f f men e glad om du svarar!

Skriv något mysigt

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s