Amanda Jenssen Bloggen

Om A. J.

  • Amanda Jenssen 2014
  • Amanda Jenssen Superstar

    Amanda Jenssen is one of Sweden’s leading artists and one, that in comparision to most of her peers, really has what it takes to break internationally.
  • Följ mig på Twitter

  • Blogkeen

    Amanda Jenssen Bloggen

Om Amanda hade satsat på disco

Posted by Roger Krook på 25 maj 2014

.

Vi kanske ska vara glada att Amanda Jenssen inte satsade på varumärket Disco. Men om hon hade gjort det hade det låtit så här.

Det här är inlägg 85 av 100 i utmaningen #blogg100, att skriva ett inlägg varje dag i hundra dagar. Varför? Varför inte. En av tankarna är att slå ett slag för bloggandet, när många valt att använda Twitter och annat som kräver mindre insats per inlägg istället. Själv lägger jag ungefär lika mycket tid på Twitter respektive bloggar/sajter och nästan ingen tid på Facebook. Bloggen har den unika fördelen att man kan utveckla intellektuella resonemang som kräver mer än 140 tecken. Twitter är däremot perfekt för kombinationen humor och värderingar, att med rappa repliker angripa dumheter och oroande tendenser i världen just nu. Det jag tycker verkar optimalt är ett twitterkonto med stor genomslagskraft i kombination med länkar till en blogg för den som vill läsa mer. En bra regel är att alltid göra det man gör just då fullt ut, har jag lärt mig.

Men efter två veckor kommer jag nog återgå till att skriva färre och längre inlägg här. Vi får väl se. Ni som efterfrågat fler och kortare inlägg har åtminstone fått vad ni ville ha i hundra dagar!

Hem

Annonser

Skriv något mysigt

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s