Amanda Jenssen Bloggen

Om A. J.

  • Amanda Jenssen 2014
  • Amanda Jenssen Superstar

    Amanda Jenssen is one of Sweden’s leading artists and one, that in comparision to most of her peers, really has what it takes to break internationally.
  • Följ mig på Twitter

  • Blogkeen

    Amanda Jenssen Bloggen

Vuxentema: Sex, droger och djungelrytmer (51 av 100)

Posted by Roger Krook på 20 april 2014

Amanda Jenssen

Elegant dekadens modell båtskalle

Djävulsritualerna å Blåkulla börjar få effekt och den i vanliga fall så anständiga Amanda Jenssen Bloggen håller på att förvandlas till ett syndens näste. Först ut är den förtjusande men ack så sexuellt frispråkiga Anita Lindblom med en ekivok låt. Inget för morsgrisar.

.

.

Från sex till droger. En propagandafilm för rökning och återigen är det Anita Lindblom i rollen som syndens översteprästinna. Från en rulle med Thore Skogman.

.

.

När Ni trodde att det inte kunde bli värre … så slutar vi med Djävulens musik rock and roll!

.

.

amanda jenssen bloggens personal

Amanda Jenssen Bloggens redaktion, fordomsdags så här representativa gentlemän och -ladies är numera white trash helt utan skick och fason och bor i en gammal möglig husvagn. The botten is nådd. Personalens förfall skildras här av plattcharmören T. Skogman:

.

.

På något sätt måste vi skriva 49 inlägg till, men vill härmed varna läsekretsen för att bloggens moral på grund av påskens svarta magi står på en sjunkande och angenäm nivå. Och det är inte bara AJB som drabbas, barnprogrammet Småstad innehåller numera jazzmusik – och det är förfärande att se de små oskyldiga flickorna smittas av djungel-rytmerna så civilisationens fernissa lämnar nordens döttrar för att ersättas av primitiv negerfröjd.

.

.

Hårda killar dansar inte, men pojkarna är ändå inte immuna när Frestaren lägger ut försåt. Den här gossen har bevisligen sålt sin själ till Djävulen för att kunna traktera fiolen på detta sätt. Och det hela äger rum i vad vi trodde var det normalas ointagliga högborg, självaste Hylands hörna:

.

.

Det fanns en tid då man sade Ni till varandra och fick applåder om man sade att ens yrke var att vara gift och ha två barn. Den här 21-åriga husmodern kommer säkerligen aldrig att turnera världen runt och sälja miljontals grammofonskivor. Kvinnans plats är i hemmet och mannens i skyddsrummet! Eller var, innan den här olycksaliga påsken. Detta tv-program från förra veckan är numera förvandlat till nostalgi. Om inget händer så kommer den här högaktuellt populärkulturella bloggen snart att framstå som rena nostalgotkeket. Eller som en blast from the past. Njut av en bild av Sverige som det såg ut före Skärtorsdagen 2014:

.

.

anita lindblom näck

Det är ingen ända på dekadensen.

Hem

Annonser

Skriv något mysigt

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s