Amanda Jenssen Bloggen

Om A. J.

  • Amanda Jenssen 2014
  • Amanda Jenssen Superstar

    Amanda Jenssen is one of Sweden’s leading artists and one, that in comparision to most of her peers, really has what it takes to break internationally.
  • Följ mig på Twitter

  • Blogkeen

    Amanda Jenssen Bloggen

AJ-Bloggen presenterar senaste nytt: En så kallad videokassett! (#blogg100 45 av 100)

Posted by Roger Krook på 14 april 2014

country joe and the fish

Dagens idolbild för mina unga läsare: Country Joe & The Fish

Det vore grymt att undanhålla er den här nyheten, presenterad av självaste Olle Björklund i en fucking HUSMORSFILM! Mossigare, jag menar modernare kan det väl inte bli. Se själv med Edra egna ögon. Och må världen aldrig mer bli densamma. Helst ska Ni sitta på heltäckningsmattan i gillestugan och se det här, men en helgjuten skumplastfåtölj med överdrag i brun manchester torde också fungera för den verkliga innetjejen/killen av idag. Tag en mellanöl och en Prince, koppla av och koppla på projektorn, så far vi till Husmorsfilmens Land! Tro’t om ni vill, men i den här husmorsfilmen medverkar den svenska sexstjärnan Lillemor Ohlsson. Efter 2 minuter och 45 sekunder gör hon reklam för folie! Med kläderna på.

Om vi har kommit så här långt våren 1974, hur ska det då inte se ut om fyrtio år våren 2014? Då kanske man har små bärbara videokassettbandspelare som får plats i fickan så man kan se lite husmorsfilm när man står i kön på Systembolaget och hoppas att röda lampan inte ska tändas? Tanken svindlar.

Till slut: Själv är jag en helt vanlig person, som är nöjd med livets små enkla glädjeämnen. Jag är nöjd när jag sitter här i mitt skyddsrum, ser husmorsfilmer och dricker lite Amarula Cream som blivit kvar efter fredagens informella Amanda-middag. Skillnaden mot en formell middag är att på den formella middagen får ingen lämna bordet (för att gå på dass) förrän alla druckit ur kaffet och herrarna går till rökrummet för att diskutera aktier, politik och hästpolo samt ta en god cigarr. På den informella middagen kan man gå på dass eller gå ut och släppa av en rökare när man vill, det behövs inte ens någon fartkontroll.

Livet är ganska underbart ändå. Det enda som fattas just nu är lite hästpolo och en söt fru, klädd i förkläde och högklackade skor, som  polishar skyddsrumsgolvet med Casco Kökspolish. Men det kanske är svårt att ordna. Hästar trivs nog inte under jorden.

.

.

hästpolo

Inte en polotröja så långt ögat kan nå!

Hem

Annonser

Skriv något mysigt

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s