Amanda Jenssen Bloggen

Om A. J.

  • Amanda Jenssen 2014
  • Amanda Jenssen Superstar

    Amanda Jenssen is one of Sweden’s leading artists and one, that in comparision to most of her peers, really has what it takes to break internationally.
  • Följ mig på Twitter

  • Blogkeen

    Amanda Jenssen Bloggen

Yet another blogginlägg om musik och politik (25 av 100)

Posted by Roger Krook på 25 mars 2014

amanda tove jasmin

Om Amanda Jenssen är med på den här skivan framgår inte av den information som släppts. Tove Styrke är troligen en av dem som inte nämns i pressreleasen. Bilden ovan visar Amanda och Tove i ett annat projekt, det för hjälp till katastrofdrabbade Afrikas Horn. Public Service och liberala media har förklarat både anti-rasismen och feminismen såsom urspårade. Att SD sitter i riksdagen har i deras ögon gjort fascistiska tankar (att människovärdet inte är absolut) rumsrena. Därför är det kul att så många starka och framgångsrika svenska kvinnor bryter mot den mallen och sjunger på en skiva mot kvinnohat och annan intolerans.

Min tjejblogg har ungefär lika många besökare som Feministiskt Initiativs webbplats och jag försöker där slå ett slag för att slå kvinnohatarna på käften så gott jag kan. Lustigt nog är det dom mest politiska och historiska texterna som får flest läsare och betyg. Man skulle nästan kunna tro att kvinnor har en viss intelligens!

.

blåst brunett

Hem

 

Annonser

Skriv något mysigt

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s