Amanda Jenssen Bloggen

Om A. J.

  • Amanda Jenssen 2014
  • Amanda Jenssen Superstar

    Amanda Jenssen is one of Sweden’s leading artists and one, that in comparision to most of her peers, really has what it takes to break internationally.
  • Följ mig på Twitter

  • Blogkeen

    Amanda Jenssen Bloggen

… och nu över till Nattsudd. (17 av 100)

Posted by Roger Krook på 18 mars 2014

nattsudd

En musik- och nostalgiblogg kan i längden inte undvika ämnet Nattsudd och jag skulle kunna skriva mycket om dessa hjältar, som gjorde en podcast i gamla monopol-teve varje lördag, långt innan www, pod och cast blivit glimtar i Utvecklingens öga. Men det behöver jag inte göra, för Punschverandan har redan skrivit om dem här.  Som om det inte vore nog finns dessutom en länkt till gamla avsnitt på Vimeo, inspelade på VHS. Ibland är livet inte så dumt, eller hur?

Nattsudds ideal handlade om att röka, kröka och göka, vilket var ren 70-talsfilosofi mitt i det moralistiska 80-tal där de verkade. Något gökande blev det inte, men det blev mycket sexiga damorkestrar från förr och det är inte heller fy skam. Konceptet var att de två ungkarlarna hade en förfest/grundade med groggen innan dom ”drog på stan”, men dom kom aldrig iväg utan satt hemma och nördade in på gamla klipp, som på den tiden (utan Youtube) var mycket svåråtkomliga.

Nostalgin var bättre förr!

Hem

Annonser

Skriv något mysigt

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s