Amanda Jenssen Bloggen

Om A. J.

  • Amanda Jenssen 2014
  • Amanda Jenssen Superstar

    Amanda Jenssen is one of Sweden’s leading artists and one, that in comparision to most of her peers, really has what it takes to break internationally.
  • Följ mig på Twitter

  • Blogkeen

    Amanda Jenssen Bloggen

Amanda goes Elvis (16 av 100)

Posted by Roger Krook på 17 mars 2014

.

Just nu kommer det flera identiska tweets i minuten om Amanda Jenssen från olika konton i Turkiet. Tweetsen tycks göra reklam för Amanda Jenssens Happyland Desert Mist. Det finns några varianter, men Google Translate ger kryptiska översättningar. Om någon av mina läsare kan turkiska kanske du kan förklara vad till exempel ”bu olsun Amanda Jenssen – Happyland[Desert Mist]” och ”GelişiminAdı Sancaktepe paylaşır gider uyurum. Amanda Jenssen – Happyland[Desert Mist]” och ”paylaşır gider uyurum. Amanda Jenssen – Happyland[Desert Mist]” och ”UygurTürkleri TurkiyeyeGelsin paylaşır gider uyurum. Amanda Jenssen – Happyland[Desert Mist]” betyder? Ibland läggs det in turkiska hashtaggar också.

Det började som ”randomTweet paylaşır gider uyurum. Amanda Jenssen – Happyland[Desert Mist]” igår och tog fart strax före midnatt. Jag tycker det verkar vara virus, spamrobotar som infekterar konton. Sverige hade ett liknande som twittrade om ”Töreboda” med en länk till en datingsajt för ett tag sedan. Det märkliga med det här är att det inte finns någon kommersiell länk. Är det någon turkisk hacker som visar sin kärlek till Amanda på det här sättet? Eller är det helt enkelt bara början på en attack av utomjordingar med planer på världsherravälde? Om det fortsätter borde Amanda Jenssen trenda på Twitter, åtminstone i Turkiet. Klicka på Ändra vid Trender och skriv in Turkiet för att kolla.

Sök Amanda Jenssen på Twitter om du vill kolla själv. Jag vill inte skriva om saken på Twitter om någon skulle tro att jag är AJ och att AJ själv ligger bakom.

————————–

Ny vecka och nytt inlägg på/i bloggen. Som alla dagar, men nu är det bara 84 dagar kvar av utmaningen #blogg100. Med såväl vår hjältinna som övergivna platser att skriva om torde det inte vara något problem att skriva åtminstone 83 inlägg till. Här är ett att läsa medan Ni (förhoppningsvis) ser snön smälta bort och våren komma tillbaka:

Amanda Jenssens elvishymn Greetings From Space förebådades av hennes gospelversion av Suspicious Minds. Det här var ett av Amandas bästa nummer i Idol och en av låtarna hon sjöng i finalen med bravur. Det var tider det när man kunde sätta sig framför burken varje fredag och böla som en ko. AJ kunde verkligen ko-mu-nnicera med kameran. Jädrar i min talja! Här är båda versionerna, slit dem med hälsan! Muuuu!

.

.

Home

Annonser

Skriv något mysigt

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s