Amanda Jenssen Bloggen

Om A. J.

 • Amanda Jenssen 2014
 • Amanda Jenssen Superstar

  Amanda Jenssen is one of Sweden’s leading artists and one, that in comparision to most of her peers, really has what it takes to break internationally.
 • Följ mig på Twitter

 • Blogkeen

  Amanda Jenssen Bloggen

Amanda Jenssen hetsad att använda Instagram

Posted by Roger Krook på 13 oktober 2012

amanda jenssen och elina

Amanda Jenssen är en sann stofil som helst sitter på mattan och spisar plattor på radiogrammofonen. Att hon inte twittrat är därför naturligt. Samtidigt är den förtjusande AJ en produkt som ska säljas och då fungerar inte marknadsföring genom tystnad på nätet. Förr kanske fansen letade och byggde upp nyheter själva om man ströp informationen, nu drar folk slutsatsen att den som inte syns på nätet inte existerar. När AJ säger att hon hetsats till att använda Instagram menar hon alltså att det är PR-folket som ligger bakom och att det hon gör är en del av jobbet. Hon vill nog bara lugna oss, så vi inte tror att hon börjat gilla modern teknik. Så här skriver AJ på Facebook:

”Hallajs gullefjuns. Jag vill börja med att tacka för i sommar. De få spelningar vi gjorde var ashärliga för att ni var där. Nu har jag blivit hetsad till att börja använda instagram så jag ska försöka uppdatera er så ofta som möjligt. Om en månad släpps skivan och då blir det fest i kapärnaum. Vi hörs snart. Puss! Amanda”

Tove Styrke har tagit någon form av paus, men när hon började twittra om att hon levde och hade hälsan drog alla fans en stor suck av lättnad. Ja, en tweet tar fem sekunder att skriva och kan vara hur informell och felstavad som helst. Magnus Uggla fylletweetade både jul- och nyårsafton och ingen tyckte det var oseriöst på något sätt. En tweet kostar så lite och ger så mycket till så många.

Nu finns AJ åtminstone på Instagram. Själv ser jag ingen anledning att lägga upp privata bilder på nätet, men för AJ finns det förstås massor av anledningar till detsamma. Att visa att man lever, att få en dialog med fansen och framförallt att synas. Den personliga vinklingen gör dessutom att fansen får en känsla av (subjektiv) närhet till idolen, något en officiell hemsida aldrig kan förmedla. Den första bilden handlar om något så privat som födelsedagsfirande med bästa kompisen och anslår så att säga tonen för Amandas verksamhet i detta media.

Klicka här för Amanda!

Bloggbävning

Annonser

2 svar to “Amanda Jenssen hetsad att använda Instagram”

 1. alx said

  Nanne & co sjöng dry my soul på så ska de låta..

 2. Lars Helin said

  Kolla expressens recension, han brer på ordentligt. var skall detta sluta.

Skriv något mysigt

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s