Amanda Jenssen Bloggen

Om A. J.

  • Amanda Jenssen 2014
  • Amanda Jenssen Superstar

    Amanda Jenssen is one of Sweden’s leading artists and one, that in comparision to most of her peers, really has what it takes to break internationally.
  • Följ mig på Twitter

  • Blogkeen

    Amanda Jenssen Bloggen

Die Jenssen i Tyskland

Posted by Roger Krook på 12 augusti 2011

Amanda Jenssen

Fotograf: Amandalover.blogg.se

Skönheten och Odjuret på turné sommaren 2008

Amanda Jenssen verkar fortfarande inne i Tyskland, trots att det snart är ett år sedan man slutade marknadsföra henne där. Kanske var det ett medvetet beslut att ta fram ny musik istället för att fortsätta åka runt och spela den gamla och sedan stå där utan något nytt. Här på laut.de Amanda Jenssen kan Du i alla fall se officiella videor och några bilder från Tysklandsturnén. Prova att söka med google.de själv, så hittar Du allt möjligt tyskt på tema Amanda Jenssen.

amanda jenssen i tyskland

Amanda Jenssen 2010. Bild från SWR3

Till exempel två serier med fina bilder på Amanda Jenssen.

Lyssna på Amanda Jenssen i tysk radio! Går även att ladda ner som mp3.

Jag tror Sony Music Entertainment använder youtube-kanalen amandajenssenvevo för att kringgå sina egna spärrar. Just nu kan man i alla fall se musikvideorna till bl a Borderline och For The Sun där. Vevo är en amerikansk videotjänst som inte kan ses från Sverige. Den bästa tjänsten är annars Vimeo, som har suverän bildkvalitet och tycks fungera problemfritt, men tyvärr använder inte så många den. Sony Music har lagt upp några videor med svenska artister där.

Om någon vill ha en gissning så tror jag det nya albumet kommer tidigast till julhandeln. Det vore inte likt Amanda Jenssen att fixa ihop något halvbra lite snabbt. Och om Amanda Jenssen mår bra tror jag inte hon ligger på en vit strand med en White Russian särskilt länge innan det börjar rycka i låtskrivartarmen. Jag såg dokumentären om Amanda Jenssens sidekick häromdagen och det är tydligt hur Amanda lever med, genom och för sina låtar. Så att Amanda Jenssen ska sluta skriva musik tror jag inte vi behöver oroa oss för. Och Mr Wiksten tar hand om alla trasiga klockor och teveapparater.

Amanda Jenssen Bluggen

Annonser

Skriv något mysigt

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s