Amanda Jenssen Bloggen

Om A. J.

  • Amanda Jenssen 2014
  • Amanda Jenssen Superstar

    Amanda Jenssen is one of Sweden’s leading artists and one, that in comparision to most of her peers, really has what it takes to break internationally.
  • Följ mig på Twitter

  • Blogkeen

    Amanda Jenssen Bloggen

Intern humor: Den fängslande Amanda

Posted by Roger Krook på 14 april 2009

Fotograf: Amandalover.blogg.se

Fotograf: Amandalover.blogg.se

Scandorama-bilderna  (sid 32-37) visar hur skrämmande skicklig Amanda Jenssen är som fotomodell. Hon skulle kunna ge självaste Birgitte Bardot en lektion i hur man plutar med munnen och får den rätta rådjursblicken. Ett annat sensationellt exempel finns på Amandas Myspace och då tänker jag inte på att Bob Dylan och Tom Waits är Mandys MySpace-vänner.

Amanda har sagt att hon gillar uniformer och när hon, på ett ytterst sensuellt sätt, poserar med ett par handklovar borde diagnosen vara lätt att ställa. Om Clabbe poserade i uniform med handklovar skulle ingen (utom möjligen Mini-Clabbe) tycka att han var sensuell och mystisk, men Amanda lyckas med det konststycket. Bildtexten är lika tvetydig: Livet är en maskerad.

Jag kommer att tänka på Amandas sexskämt under Idol. Att syfta på eller skämta om sex är enkelt, men det är mycket svårt att göra det med finess. Amanda kan vara fräck eller tvetydig utan att det blir plumpt eller förutsägbart. Jag tror hemligheten ligger i den mystik som omger Amanda, man kan aldrig vara riktigt säker på vad hon menar. Kanske pratar hon verkligen om att mysa med en gitarr, kanske om något annat.

Många fans tycker att Amanda borde gå i Johnnys fotspår och uppträda på San Quentin. Kanske kommer hon att göra det, men det enda förutsägbara med vår hjältinna är som bekant att hon är oförutsägbar. Just nu är hon upptagen med sitt nästa album, men det dyker ändå upp en och annan duett och lite annat smått och gott.

Kanske kommer Amanda att sjunga Dust can’t kill me av Woody Guthrie, i duett med Bob Dylan, utklädd till kålrot. Kanske kommer hon att göra något helt annat.

Endast Mandy vet. Eller vet inte.

Till det  senaste inlägget

Annonser

Skriv något mysigt

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s