Amanda Jenssen Bloggen

Om A. J.

  • Amanda Jenssen 2014
  • Amanda Jenssen Superstar

    Amanda Jenssen is one of Sweden’s leading artists and one, that in comparision to most of her peers, really has what it takes to break internationally.
  • Följ mig på Twitter

  • Blogkeen

    Amanda Jenssen Bloggen

Love is my drug, Amanda Jenssen is my heroine

Posted by Roger Krook på 31 januari 2009

 

Amandalover.blogg.se

Fotograf: Amandalover.blogg.se

I omröstningen (klicka på Rösta i menyn) vill fler höra Amanda Jenssen (aka Amanda Jensen) sjunga duett med Pär Wiksten (se bild) än med John ME. Amandas duett Love is my drug, med John ME, har ändå blivit mycket populär och här finns texten:

Bloggat om Amanda Jenssen

Igår skrev jag att det kan vara creddigt att snacka positivt om old-fashioned bandspelare. I natt var de två mästarna på självironi, stofilitet och det medvetet dåliga på burken. I pop-programmet Popcirkus härjade detta radarpar som eterns suveräna komiker, det var nästan lite ekon från gamla favoriter som Nattsudd och Kvällstoppen!

Kristian Luuk och Per Sinding-Larsen presenterade en klockradio som ett hypermodernt tekniskt underverk. På något sätt är den både klocka och radio samtidigt. Humorn var på en angenäm och sjunkande nivå. ”Gissa knarket”, ”min morgonurin” och ”CD-marschen” fick mig att småle. När en apa började snacka ekonomi skrattade jag så jag fick ont i magen. Det bästa teve visat sedan Drutten och Krokodilen!

A Camp stod för den musikaliska behållningen. Nästa vecka utlovas geniet från ESC, Sebastien Tellier, så då gäller det att ladda sin toppmoderna JVC VHS från 1989!

Det hela sändes från creddiga klubben Debaser och var inte särskilt folkligt. Därför uteblev den stora tevepubliken, men det riktigt coola blir ju automatiskt lite exklusivt. Svenne Banan ska inte gilla det för mycket, då har det redan hunnit börja bli ute. Jag hoppas verkligen teve inte byter ut programledarna mot Claes af Geijerstam och Göran Fristorp för att höja publiksiffrorna.

För övrigt börjar jag bli klar med undersidorna (menyvalen) på den här sk bloggen. Nu finns det framförallt länkar till olika sajter och sökmotorer, där man kan få det senaste och mest uppdaterade. Att lagra statisk information som tar plats och åldras är ju mot det där nya konceptet med hyperlänkar, HTML eller vad det nu är kidsen kallar det.

Slutligen dagens tips för att vara inne: Sätt några kulspetspennor i bröstfickan och våga vara ute!

Till senaste inlägget

Annonser

Skriv något mysigt

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s