Amanda Jenssen Bloggen

Om A. J.

 • Amanda Jenssen 2014
 • Amanda Jenssen Superstar

  Amanda Jenssen is one of Sweden’s leading artists and one, that in comparision to most of her peers, really has what it takes to break internationally.
 • Följ mig på Twitter

 • Blogkeen

  Amanda Jenssen Bloggen

Amanda Jenssen på sin andra Grammisgala ikväll

Posted by Roger Krook på 07 januari 2009

Amanda Jenssen på Grammisgalan 2008Ikväll är det dags för den andra Grammisgalan för Amanda Jenssen (aka Amanda Jensen). Förra gången var Amanda Jenssen ett märkvärdigt stjärnskott och precis så cool som man ska vara för att uppträda på Grammisgalan. Ikväll är Amanda Jenssen en av landets hetaste artister med ett år av stora framgångar bakom sig och flera grammisnomineringar inför kvällens prisutdelning. Tidningar gissar vilka som ska vinna de olika prisen, men det är förstås bara gissningar. Somliga funderar över vad förändringarna i musikbranschen innebär.

Malmö Lund City
HD

Som jag har skrivit tidigare, så tycker jag Amanda redan har vunnit. Att bli nominerad är tillräckligt stort. Om Amanda får priser eller inte beror delvis på tur eller otur, det är mycket som kan spela in och påverka resultatet. Genom att Amanda fått flera nomineringar stärks hennes varumärke och fler kommer att få upp ögonen för allt det Amanda erbjuder. Hon kan inte bara skriva och framföra musik, Amanda Jenssen har ”det”, en unik och fascinerande personlighet, som gör henne till en idol och ett föredöme. Amanda är i början av sin karriär och det bästa har vi nog inte sett ännu, det är ju uppenbart att hon har en enorm talang som väntar på att få utvecklas och användas. I det perspektivet spelar det egentligen ingen större roll om Amanda vinner en massa priser på Grammisgalan i år eller nästa år.

Men visst vore det extra roligt om hon vann ett eller flera priser i år och visst är vi många som håller tummarna för Amanda Jenssen på Grammisgalan ikväll!

Till nyaste inlägget

Annonser

Ett svar to “Amanda Jenssen på sin andra Grammisgala ikväll”

 1. Anders Stridh said

  Hej Amanda!
  Det är inte nog med att du är underbar att se, du är likaså underbar att höra. Jag brukar backa tiden tillbaka dådu sjöng Halleluja på Idol. Du var fulständigt underbar. Du skulle ha vunnit de kategorier som du var nominerad till, jag röstade så. Kom igen, du kommer att segra, är så säker.
  Tack för att du finns

Skriv något mysigt

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s