Amanda Jenssen Bloggen

Om A. J.

 • Amanda Jenssen 2014
 • Amanda Jenssen Superstar

  Amanda Jenssen is one of Sweden’s leading artists and one, that in comparision to most of her peers, really has what it takes to break internationally.
 • Följ mig på Twitter

 • Blogkeen

  Amanda Jenssen Bloggen

Amanda Jenssen Arkivet inför 2009

Posted by Roger Krook på 20 december 2008

Det kommer aldrig att bli någon allmän rusning till Amanda Jenssen Arkivet, men för de verkliga entusiasterna bör arkivet kunna bli en guldgruva. Här finns nästan alla nyhetsartiklar om Amanda Jenssen (aka Amanda Jensen) som publicerades på nätet 2008. Under året som gått har situationen förändrats radikalt och därmed även kraven på ett amandofilt arkiv.

I våras var det en stor händelse om en amerikansk blogg skrev om Amanda. Nu höjer man knappt på ögonbrynen när en kinesisk blogg skriver om Amanda. Därför har jag den senaste tiden inte prioriterat att kolla publiciteten i andra länder. När skivbolaget lanserar Amanda Jenssen utomlands kan det bli desto intressantare att följa utvecklingen. Då finns det extremt kraftfulla nyhetsportaler utomlands, som kan göra nästan allt jobbet.

På samma sätt var jag i början noga med att lägga in länkar till allt på Youtube, även om det bara var någon som filmat teven med sin mobiltelefon. Nu finns det så mycket på Youtube att Youtubes egna sökfunktioner nog fungerar lika bra som ett separat arkiv. Däremot kan det vara intressant med tips om extra bra eller intressanta klipp, nu och i framtiden.

Ofta hoppar jag numera över nyhetsartiklar, där Amanda bara nämns i förbigående typ ”i vissa stunder låter Ulla-Bella som Amanda Jenssen” eller ”årets idoler är sämre än Amanda Jenssen”. Artiklar där det står lite mer om Amanda Jenssen är dock fortfarande riktigt intressanta att spara, till oss och till eftervärlden.

Till Amanda Jenssen Arkivet

Till nyaste inlägget

Annonser

2 svar to “Amanda Jenssen Arkivet inför 2009”

 1. Roger Krook said

  Suada: Amanda har avslutat sin höstturné och vad jag vet är det bara galorna inbokade nu, men någon annan kanske vet något mer?

 2. suada said

  hej, har en lillasyster som älskar amanda jensen. kanske inte är så bra att ta med henne på nån p3 gala=/ hon är bara 9, därför undrar jag om någon vet vart och när jenssen har sin nästa konsert?

Skriv något mysigt

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s